Bayraklı'da Hasan Karabağ'a Vatandaşlardan Büyük Destek

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığından adaylığını çekilme kararı alması sonrası 31 Aralık 2018 tarihinde vatandaşlar Bayraklı Belediyesi önünde toplanmıştı.

Bayraklı'da Hasan Karabağ'a Vatandaşlardan Büyük Destek

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığından adaylığını çekilme kararı alması sonrası 31 Aralık 2018 tarihinde vatandaşlar Bayraklı Belediyesi önünde toplanmıştı.

Bayraklı'da Hasan Karabağ'a Vatandaşlardan Büyük Destek
02 Ocak 2019 - 13:43

Vatandaşlar bir kez daha bugün (02.01.2019) saat: 10.00'da Bayraklı Belediyesi Hizmet binası önünde toplandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığından çekildiğini açıklayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı, ilçe sakinleri ve İzmirliler yalnız bırakmadı.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, kalabalık ve açık hava

BAYRAKLI'DA SEVGİ SELİ

Bayraklı'da adeta Sevgi seli vardı. Halk sabahın erken saatlerinde Belediye binasının önünde topladı.

Hasan Karabağ vatandaşların yanına gelerek açıklamalarda bulundu. ''Karşıyaka'da Mütahit Bayraklı'dan Belediye başkan adayı niye? Bayraklı rant kapısıya yeni gelişen bir ilçe... Bu adaylar ne Bayraklıyı bilir ne Bayraklıyı tanır! Bir de yeni Belediye binası yapımında sözde yarısını yapmışlar.Kesinlikle böyle bir şey yok binanın tamamı 53 milyondur Büyükşehir'in verdiği para ise 8 milyondur.
Bir çoğu Bayraklı Belediyesi tarafından ödenmiştir tabi ki bu gerçekleri herkes bilmiyor. Bayraklı yeni gelişen bir ilçe olduğu için herkes gözünü bayraklıya dikmiş.Biz bugüne kadar hiçbir vatandaşın hakkını müteahhitlere yedirmedik ve yedirmeyeceğiz.

TEHDİTLER ALDIK...
Bütün konuşmalarımız da vatandaşlarımıza söyledik sakın gecekondularınızı evlerimizi mütahitlere hemen vermeyin bekleyin sizleri kandırmasınlar.'' diye.
On yıllık belediye başkanlığı döneminde ara ara tehditler aldık. Ara ara kavgalar ettik ama hiçbir vatandaşın hakkını yedirmedim. Çünkü ben halkın başkanıyım.
Bugüne kadar hep bayraklı için hep bayraklı halkı için çalıştım ve bundan sonra da böyle olacaktır.

Biz olmasaydık gecekondular talan edilmişti. Benim öfkem ve gayretim özellikle kırsalda yaşayan gariban halkın evlerine sahip çıkması.

ZENGİNE VAR FAKİRE YOK!

Özellikle Yamanlar bölgesinde inşaat izinleri veriliyor kumarhaneciler dahil olmak üzere holdingçilerin yani zengine var fakire yok mantığı!

Bizim yaptıklarımız da 1 kuruş rüşvet olmadı. Kentsel dönüşüm belgesini ilan ettim çalışmalar başladık ve kanun çıkartıp Büyükşehire devrettiler 2 sene bekledik. Yapmadılar. Proje hazırlatıp kimseyi ikna edemedi. Burayı Karabağlarla karıştırdılar. Orada deniz mi var böyle manzara mı var? Sen orda yaşamadığın  için ordakileri ikna edemezsin. 

RANTÇILARA MÜSAADE ETMEM!

Hiçbir bayraklılı vatandaşın kandırılmasına müsaade etmeyeceğim, ben de çocukluğumdan beri bayraklı'da büyüdüm bende gariban evladıyım rantçıları müsaade etmem.

Türkiye olmadığı kadar kötü bir dönem yaşıyor. Kimsenin yolsuzluğuna evet demedik. Bayraklı Belediyesi'nde rantçılara, mafyalara izin vermedik. 

Bayraklıyı aldığımızda bomboş bir ilçeydi.Bizim bugüne ne yaptıklarımız belli bugüne kadar birçok işçi parasını ödeyemezken bizim işçimize bir kuruş borcumuz yok. Bugüne kadar çalmadık çaldırmadık bundan sonrada kimseye çaldırmayız.


YORUMLAR

  • 0 Yorum