Cumhur İttifakı'ndan Eski İzmir'de Gövde Gösterisi

Cumhur İttifakı'nın Eski İzmir'de düzenlediği mitingi vatandaşlar tarafından şölene dönüştürürken hem büyükşehirde hem de Karabağlar'da değişim talepleri yükseldi.

Cumhur İttifakı'ndan Eski İzmir'de Gövde Gösterisi

Cumhur İttifakı'nın Eski İzmir'de düzenlediği mitingi vatandaşlar tarafından şölene dönüştürürken hem büyükşehirde hem de Karabağlar'da değişim talepleri yükseldi.

Cumhur İttifakı'ndan Eski İzmir'de Gövde Gösterisi
14 Mart 2019 - 11:57

Cumhur İttifakı'nın Karabağlar Eski İzmir'de düzenlediği miting gövde gösterisine döndü. Çok sayıda vatandaşın katıldığı mitinge Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Veysel Şahin ve İlçe Başkanı İbrahim Uğur ile AK Parti İzmir milletvekilleri Hamza Dağ ve Mahmut Atilla Kaya katıldı.

 Büyük bir kalabalığın katıldığı şenlik havasındaki mitingte vatandaşlar hem Zeybekçi'ye hem de Doğan'a büyük sevgi gösterisinde bulundu. Açılışta konuşan Doğan, "Gönül birliği ruhu ile kurulan Cumhur İttifakı'nın bizlere sağladığı birlik, beraberlik ve bitmez tükenmez enerjiyle Karabağlar'a hizmet etmeye hazırız. Karabağlar için büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. İlk hedefimiz de Karabağlarlı hemşehrilerimizi Ak belediyecilikle buluşturmak ve yıllardır süregelen ilçenin kara talihini yenmek" dedi.

 HİZMET VE BEKA VURGUSU


Karabağlar'da Cumhur İttifakı’nın emin adımlarla hedefe yürüdüğünü belirten Doğan, “Bu seçim sadece belediye seçimi değil. Devletini, milletini düşünen herkesin, kirli oyunları bozacağı da bir seçim. Bu seçimde hem ülkemizin üstüne oynanan oyunları bozacağız, hem de yıllardır İzmir'in tam kalbinde ihmal edilen Karabağlar'ı hizmetle buluşturacağız'' ifadesini kullandı.

 

Karabağlar'daki tüm vatandaşlara hizmet etmek için destek istediğinin altını çizen Doğan, ''Bizim için o partili bu partili yok. O mahalle bana oy verdiyse hizmet götürürüm, vermediyse götürmem zihniyeti de yok. Karabağlar'ın tüm bölgelerine, tüm mahallelerine hizmet götürmek için yönetime talibiz. Karabağlar'ın tüm mahallelerini yaşanabilir kılmak için yönetime talibiz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın geleceği için gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

 KARABAĞLAR'I HİZMETLE BULUŞTURACAĞIZ

 Karabağlar'ın tüm genelinin hizmetten yoksun kaldığını da vurgulayan Doğan, terk edilmişliğin ve sorunlarının görmezden gelinmesinin Karabağlılar'ın kaderi olamayacağını belirtti. Karabağlar'ın 500 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye'nin 54 ilinden daha büyük olduğuna dikkat çeken Doğan, sözlerin şu şekilde sürdürdü: “Ne yerel yönetim, ne de Büyükşehir Belediyesi 500 bin Karabağlarlı vatandaşımızın sorunlarını çözecek nitelikte hizmet üretmiyor. Yalnız Eski İzmir değil, Karabağlar'ın 58 mahallesinin tümü hizmete aç. Bir mahallede çöpler toplanırken yollar kaderine bırakılıyor, diğerinde yollar asfaltlanmış ama çöpler toplanmıyor. İki işi aynı anda beceremeyen bir yönetimle karşı karşıyayız. Ancak ilçe genelinde baktığımızda Karabağlar'ın kenar mahalleleri başta olmak üzere tüm sorunların üst üste yığıldığını görüyoruz. Halkımız sorunları yetkili makamlara devamlı ilettiklerini belirtmelerine rağmen cevap alamamaktan, karşılarında ciddi bir muhatap bulamamaktan şikayetçi. Merkez bölgelerde ise adeta adım atacak yer kalmamış. Ne bir sokak düzenlemesi ne de bir otopark bulunuyor. Nasıl olsa ben seçiliyorum mantığıyla yerel yönetim adeta vatandaşa gözlerini kapayarak uykuya yatmış. Ancak vatandaşlarımız da gerçeği gördü. Artık Karabağlılar ve İzmirliler hizmet bekliyor. 1 Nisan sabahı hem İzmir genelini hem de Karabağları'ı hizmetle buluşturacağız."

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum