Gözüm döndü mü bitti artık!

Reyting rekortmeni 'Survivor 2017' yarışmasının favorilerinden Eser West, "Kendimden korkuyorum çünkü dengesiz biriyim. Gözüm döndü mü bitti artık" dedi. Ünlüler takımından İlhan Mansız, "Kimseyi rakip olarak görmüyorum. Kendimle mücadele ediyorum" şeklinde konuştu. Acun Ilıcalı ise ilginç bir itirafta bulundu.

Gözüm döndü mü bitti artık!

Reyting rekortmeni 'Survivor 2017' yarışmasının favorilerinden Eser West, "Kendimden korkuyorum çünkü dengesiz biriyim. Gözüm döndü mü bitti artık" dedi. Ünlüler takımından İlhan Mansız, "Kimseyi rakip olarak görmüyorum. Kendimle mücadele ediyorum" şeklinde konuştu. Acun Ilıcalı ise ilginç bir itirafta bulundu.

 Gözüm döndü mü bitti artık!
28 Ocak 2017 - 11:07

Akşam Gazetesi'nden Erçin Dağ Eysen, 'Survivor 2017' Yarışmasının çekildiği Dominik'in Las Terrenas bölgesine giderek kıyasıya rekabeti yerinde izledi. 

   

"BEN OLSAM SURVIVOR'A KATILAMAZDIM"

Fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, "Survivor’u sunmasaydınız, yarışmaya katılır mıydınız?" sorusuna,  "Yapamam. Psikolojisi normal bir insan değilim.  Benim psikolojik sorunum şu; beynimi boşaltamıyorum. Mesela beni sahile bırakın hiçbir şey düşünmeden, rahat rahat denizi izleyemem. Beynim sürekli çalışır ve hep düşüncelerle doludur" yanıtını verdi.

SERHAT AKIN: BENİ ZORLAYACAK HİÇ KİMSE YOK 

Acun Ilıcalı’yı kırmamak adına hem de  sportif açıdan ne yapabilirim, açlıkla nasıl mücadele edebilirim onu test etmek istedim. Bu saatten sonra şarkı söylemek ya da  oyuncu olmak gibi hayallerimiz zaten yok. Buraya gelmek ayrıcalıklı bir olay... Yarışma her anlamda zor. Parkurları tanıya tanıya, yarışmacılara alışa alışa öğreneceğiz. Şu an karşı takımdan beni zorlayacak birini görmüyorum. Hepsi tabii iyi sporcular ama işte bizi bire bir yarışlarda ezecek birini görmüyorum. 

ESER WEST: RAKİBİM İLHAN MANSIZ 

Yarışmalar dışarıdan gözüktüğü gibi değil. Çünkü sadece ekrandakini görüyor seyirci. Ama o adada yaşayan, kalan 12-13 insan var. O zorlukları her saniye çekiyoruz. Gözümü korkutan biri yok. Ben sadece kendimden korkuyorum. Çünkü dengesiz biriyim. Gözüm döndü mü bitti artık! 'Burada durmak istemiyorum' der ve çekip giderim. Ama öyle bir şey yapmak istemiyorum. Ama buradaki en güçlü rakip İlhan Mansız’dır. 

İLHAN MANSIZ: BİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR 

Her zaman sportif anlamda mücadele etmeyi ve kendi  sınırlarımı da zorlamayı sevdiğim için yarışmaya katılmayı kabul ettim. Şu anda kendime kimseyi rakip olarak görmüyorum. Önemli olan takım  halinde buradan Survivor gereğince en iyi şartlarda uzun olduğu müddetçe güçlü ve dinç kalabilmek. Ben kendimle mücadele ediyorum. Ada şartları şu an çok zorladı diyemeyiz ama bu daha başlangıç tabii. Ama zor günler bizi bekliyor farkındayız. 

ŞAHİKA ERCÜMEN: MARATONDAKİ GÜCÜMÜ GÖSTERECEĞİM 

Survivor maceram zaten doğuştan itibaren başladı. Çünkü astım hastasıyım. Dünya rekorundan ve zorluklardan aldığım o güçle buraya katılmaya karar verdim. Parkurlar gerçekten çok zor… Açıkçası yolun henüz başındayız. Uzun soluklu bir mücadele planı yaptım. Maratondaki gücümü göstermeye çalışacağım. Ada şartlarına ise beni zorlamıyor. Çünkü hep deniz kenarında kamplar yapan biriyim. Gece yatmadan ve Sabah kalktığımda nefes çalışmaları yapıyorum. Uzun vadede planım Survivor’ı kazanmak ama kısa vadede şu san birleşme partisine kadar takım olmak ve ondan sonra bireysel olabilmek istiyorum. 

TARIK MENGÜÇ: EKİBİN NEŞESİYİM

45 yaşındayım ve gücümün yettiği yere kadar savaşacağım. Çok çalıştım, çok mücadele ettim. Sanat camiasında çok üzücü günler geçirdim. Tarık Mengüç sanatında da başarılı, orada da başarılı demeleri için buraya geldim. Gidebildiğim yere kadar gideceğim. Burada daha çok abi gibiyim. Kavga edenleri barıştırıyorum. Ekibin neşesi diyebilirim. Bana yapılan bir hata varsa uyaracağım. 3 uyarıdan sonra eski mahallemdeki Tarık Mengüç’ü görürler. 

SEMA APAK: SERÇE PARMAĞIM KIRIK, SIKINTIM VAR 

Survivor’da milli bir atlet olmalı dedim ve hiç düşünmeden kabul ettim. Yarışma gerçekten zor… 400m engelli koşu ispatlanmış ve kanıtlanmış dünyanın en zor branşıdır. Dedim ki; keşke çıkıp 400m engel koşsam. O kadar zor. Güneşten bir de çok yandık. O yüzden acı çekiyorum. Serçe parmağım kırılmış öyle bir sıkıntım var. Yarışlarda yardırıyorum ama çaktırmamaya çalışıyorum. 

ERDİ ÜNVER: BURAYA YÜREĞİMLE GELDİM

‘Göz6’ yarışmasında 8-9 sporcuyu eleyerek geldim. Buraya beni gönderenlerde ‘Erdi gitsin parkurları parçalasın’ diye göndermediler sonuçta buraya yüreğimizle geldik. Çok farklı bir şeyin sembolü ve simgesiyiz. Ben doğduğum günden beri iddialıyım. Buraya yüreğimizle geldik. Kaslı bir vücutla ben gelmedim. Sokaktaki vatandaş neyse ben de oyum. Erdi kazanırsa vatandaş kazanır. Erdi kazanacak, millet kazanacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum