Ardahanlılar iki günde iki canı suya verdi.

İki genç boğuldu, bir kız kendini astı!

Ardahanlılar iki günde iki canı suya verdi.

İki genç boğuldu, bir kız kendini astı!

Ardahanlılar iki günde iki canı suya verdi.
06 Ağustos 2018 - 10:04

Alınan bilgilere göre Ardahan Merkeze bağlı Bayramoğlu köylü Berkay Şit İsimli Mühendis İstanbul Sarıyer’de girdiği deniz de boğuldu.

Genç yaşta ve mesleğinin baharında hayatını kayıp eden Berkay Şit’in hayata göz yumduğu haberi ardından ikinci kara haber Ardahan’ın Göle ilçesinde geldi.

Göle Salimbey Mahallesinde oturduğu öğrenilen Muhammed Özdemir isimli çocuk ise Göle Hayvan Meydanına giden yolun üzerinde yapımı devam eden köprünün inşaatında biriken suya düşerek hayata göz yumdu.

**10 Yaşında ki Muhammed İhmal Yüzünden mi Öldü?!.

Aynı gün iki ölümle sarsılan Ardahanlılar İstanbul Sarıyer’de denizde boğulan Bayramoğlu köylü Mühendisi gözyaşları içinde toprağa verirlerken Göle’de boğulan 10 yaşında ki Muhammed’in ölümüne ihmalin neden olduğu iler sürüldü.
İleri sürülen iddialara göre Muhammed Özdemir’in ölümüne neden olan köprü inşaatında hiçbir güvenlik önleminin olmadığı ve bu nedenle boğulma olayının meydana geldiği ileri sürüldü.

**Üniversiteyi Kazanamayınca İntihar Etti!

Öte yandan Ardahan’da bir genç kız girdiği üniversite sınavını kazanamayınca intihar ederek hayatına son verdiği öğrenildi.

Hoçvan’da yaşanan olayda hayatına son veren P. Gökçe’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum