BAŞKAN GÖRMEZ MUHTARLARI YEMEKTE AĞIRLADI

Başkan Görmez” Torbalı’yı Hep Birlikte Yönetiyoruz”

BAŞKAN GÖRMEZ MUHTARLARI YEMEKTE AĞIRLADI

Başkan Görmez” Torbalı’yı Hep Birlikte Yönetiyoruz”

BAŞKAN GÖRMEZ MUHTARLARI YEMEKTE AĞIRLADI
20 Ekim 2016 - 19:10

Başkan Görmez” Torbalı’yı Hep Birlikte Yönetiyoruz”   Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile Metropolis Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Torbalı’nın mahallelerinde görev yapan tüm muhtarların hazır bulunduğu yemeğe ilçedeki bürokratlar da katıldı. Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve İlçe Emniyet Müdürü Özer Yılmaz ve Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin katıldı.

Yemek  sonrası bir açıklama yapan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Önceki gün Torbalı’da bir ilki gerçekleştirerek ilçemizde Muhtarlar Günü’nü  kutladık. Bugün de halkımızın mahallelerdeki temsilcileri adeta eli, ayağı, gözü olan muhtarlarımızla yemekte bir araya geldik. Biz Torbalı Belediyesi olarak ilçemizi ortak akılla yönetme idealine büyük önem veriyoruz. Muhtarlarımızın fikirleri, düşünceleri ve öngörüleri bizler için değerli. Mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz ya da gerçekleştireceğimiz projeler hususunda muhtarlarımızla fikir teatisi yapıyoruz” dedi.

 Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yemek bitiminde muhtarlara birer dolma kalem hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum