KINIK DEVLET HASTANESİ AÇILDI

İzmir’de Kınık Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştiren 28. Dönem TBMM Meclis Başkanı Binali Yıldırım, “Solcuların, CHP zihniyetinin; bu ülkede hiçbir hizmeti yoktur.

KINIK DEVLET HASTANESİ AÇILDI

İzmir’de Kınık Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştiren 28. Dönem TBMM Meclis Başkanı Binali Yıldırım, “Solcuların, CHP zihniyetinin; bu ülkede hiçbir hizmeti yoktur.

KINIK DEVLET HASTANESİ AÇILDI
22 Temmuz 2019 - 21:11

Bu halk bunlara iktidar vermedikleri için konuşmakta usta oldular. 50 yıldır konuşuyorlar ama sağ iktidarlar hep hizmet yapmıştır, proje yapmıştır, ülkeyi kalkındırmanın ve dertlisi olmuşlardır” derken, S-400’lerle ilgili de, “Biz vatandaşlarımızın, ülkemizin savunmasını, güvenliğini sağlamayacak mıyız? Bunu yaparken birilerinden izin mi alacağız?” dedi.

Son Başbakanımız İzmir Milletvekilimiz Sn. Binali YILDIRIM, İzmir Valimiz Sn. Erol AYYILDIZ, Genel Başkan Yardımcımız İzmir Milletvekili Sn. Hamza DAĞ ,İzmir Milletvekili Sn. Mahmut Atilla KAYA, Manisa Milletvekili Sn.Mehmet Ali ÖZKAN, Eski Ekonomi Bakanımız Sn.Nihat ZEYBEKÇİ, Ak Parti İzmir İl Başkanı Sn. Kerem Ali SÜREKLİ, Mhp İzmir İl Başkanı Sn. Veysel ŞAHİN, Kınık Kaymakamımız Sn. Mustafa ERGÜN, Eski Kaymakamımız şuan ki Mudanya Kaymakamı Sn. Faik Oktay SÖZER , İzmir İl Sağlık Müdürü Sn. M. Burak ÖZTOP Bergama Belediye Başkanı Sn. Hakan KOŞTU, Bayındır Belediye Başkanı Sn.Uğur DEMİREZEN, Aliağa Belediye Başkanı Sn.Serkan ACAR, Ak Parti, Mhp ilçe başkanlarının ve Belediye Başkanımız Dr. Sadık DOĞRUER'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Kınık halkı, hastanenin açılışı nedeniyle memnuniyetlerini dile getirirken, Yıldırım’ı da ellerinde Türk bayrakları ile karşıladı. Yapımına 2 yıl önce başlanan hastanede acil servis, ameliyathane, yoğun bakım servisi, anestezi servisi, çocuk servisi, kadın doğum servisi, dahiliye servisi, genel cerrahi servisi, fizik tedavi servisi, üroloji servisi ve diş polikliniği servisi bulunuyor. Ayrıca Bergama ilçesindeki devlet hastanesinden gelecek doktorlar da iki gün göz tedavisi hizmeti verecek. 6 bin 156 metrekare kapalı alanda, 2 katlı ve 25 yataklı hastane, geçen ay hizmete girmişti.

 

Lafla peynir gemisi yürümüyor”

  Kınık Devlet Hastanesi sözünün 2006’da verildiğini ve sözün tutulduğunu kaydeden Yıldırım, “Rabbim hastalık vermesin ama lazım olduğunda elimizin altında tesisimizin olması çok güzel bir şey. ‘Sağlık olsun’ demekle sağlık olmuyor. 17 yıldır Türkiye sevdalısı liderimiz Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizi bir baştan bir başa kalkındırdık. Kim hayal edebilirdi? 600 yıllık hayal; Sabuncubeli Tüneli yapıldı. İzmir-Manisa arası 15 dakikaya indi. İstanbul-İzmir arası 2 saat 50 dakikaya düşecek. Hayaldi, gerçek oldu. Nereden nereye. Bununla kalmıyor, şimdi İzmir’den Bergama’ya kadar, Çandarlı Limanı’na kadar 76 kilometre otoyol yapıyoruz. Bu yol bittiğinde İzmir’den buraya gelmek yarım saat bile sürmeyecek. İşte hizmet, insan sevgisi bu. Lafla peynir gemisi yürümüyor” ifadelerine yer verdi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum