Hanak Belediyesi çalışıyor

Doğu Anadolu’nun en başarılı Belediye Başkanı olan Ayhan Büyükkaya, kısa sürede Hanak İlçesinin büyük sorunlarını ortaya koyduğu büyük projelerle çözdü.

Hanak Belediyesi çalışıyor

Doğu Anadolu’nun en başarılı Belediye Başkanı olan Ayhan Büyükkaya, kısa sürede Hanak İlçesinin büyük sorunlarını ortaya koyduğu büyük projelerle çözdü.

Hanak Belediyesi çalışıyor
14 Temmuz 2018 - 15:37

CHP’li Belediye olmasına karşın, Hanak İlçesinin alt yapısını bitirerek üst yapıda büyük yol kat eden Başkan Büyükkaya, Hanak Belediyesine kurumsal kimlik kazandırdı.

Hanak Belediyesine disiplin getiren Büyükkaya, önceki dönem belediye Başkanlarının borçlarını ödedi ve borçsuz bir Belediye ortaya koyarak örnek belediyeciliğini yaptığı yatırım ve projelerle kanıtladı.

Başkan Büyükkaya tarafından yapımı tamamlanan belediye hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. İlçede ayrıca Atatürk Anıtı ile Bayrak Tepenin de açılışı gerçekleştirildi. İlçeye renk katan açılışlara Hanaklılar büyük ilgi gösterdi.

Hanak Belediye Başkanı CHP’li Ayhan Büyükkaya tarafından geçtiğimiz yıl inşaat çalışması başlatılan ve bu yıl da hizmete başlayan belediye hizmet binasının açılışı için tören düzenlendi.

YOĞUN KATILIM DİKKAT ÇEKTİ

Açılışa, Vali Mehmet Emin Bilmez, CHP Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Hanak Kaymakamı A.d.e.m Uslan, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Ardahan 22,23 ve 24 Dönem Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  eski bakanlardan CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, CHP eski Milletvekillerinden Müslüm Sarı ve Mehmet Tüm, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, CHP 27;nci dönem Milletvekili adayı Yunus Dündar, Artvin Kemal Paşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Yıldız Televizyonu sahibi Üzeyir Engin, çeşitli illerde ki CHP’li yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye hizmet binasının açılışı için düzenlenen program kapsamında ilçe girişinde yaptırılan Atatürk Anıtı ile dev Türk bayrağının dikildiği Bayraktepe’nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Atatürk Anıtının yaptırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışı gerçekleştirilen anıt önünde hatıra fotoğrafı çektiren katılımcılar, daha sonra dev Türk bayrağının dikildiği Bayraktepe’nin açılışının yapılacağı alana geçti. İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte dev Türk bayrağı göndere çekildi.

Burada ki açılışın ardından Belediye hizmet binasının açılışı için düzenlenen törene geçildi. Vali Mehmet Emin Bilmez, protokol üyeleri, Kaymakam Uslan ve Belediye Başkanı Büyükkaya tarafından açılış kurdelesi kesilerek belediye hizmet binası hizmete girdi. Açılışın ardından belediye binası gezildi. İlçeye yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projeler dolayısıyla CHP’li Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya’nın halkın takdirini topladığı da gözlerden kaçmadı.

VALİ BİLMEZ’DEN BÜYÜKKAYA VE ÖZER’E TEBRİK

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Hanak Belediye Başkanını tebrik ederek yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Büyükkaya’yı kutladı. Vali Bilmez, Hanak İlçesine güzel yardımlar kazandıran Koyunpınar Köyü Nüfusuna kayıtlı Avukat Ergun Özer’e de teşekkür etti.

VATANDAŞLAR ÖĞÜT’E YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Hanak ilçesinde ki açılışlara katılan CHP Ardahan 22, 23 ve 24 Dönem Milletvekili Ensar Öğüt’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Öğüt, vatandaşlarla tek tek ilgilenip dertlerini dinleyerek sohbet edip hasret giderdi. Milletvekilliği yaptığı dönemlerde Ardahan’ın sorunlarını her zaman dile getiren ve çözülmesine katkı sunarak Ardahan Kamuoyunun gündeminde hiçbir zaman düşmeyen Öğüt, zaman zaman Ardahan’a gelerek etkinliklere katılıyor.

Hanak Belediyesi yeni hizmet binasının açılışından sonra Hanak Kaymakamlığının önünde etkinlik sürdü. Protokol konuşmalarının yanı sıra, folklor gösterileri, Halk Ozanları dinletisi, Erdal Erzincan konseri ve havai fişek gösterisi ile etkinlik son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum