İNSANLIK TARİHİNİN EN BÜYÜK HAYALİ

Başlığımızdan da anlaşılacağı gibi insanlık tarihi boyunca, en büyük hedeflerimizden biri de geleceği görmek ve kendimizi bu geleceğe göre hazırlamaktır.

İNSANLIK TARİHİNİN EN BÜYÜK HAYALİ

Başlığımızdan da anlaşılacağı gibi insanlık tarihi boyunca, en büyük hedeflerimizden biri de geleceği görmek ve kendimizi bu geleceğe göre hazırlamaktır.

İNSANLIK TARİHİNİN EN BÜYÜK HAYALİ
06 Ekim 2017 - 01:24

   Başlığımızdan da anlaşılacağı gibi insanlık tarihi boyunca, en büyük hedeflerimizden biri de geleceği görmek ve kendimizi bu geleceğe göre hazırlamaktır.

  Aramızda olup farkına varamadığımız bazı özel insanlar var ki bunlar ancak ihtiyacımız olduğu zaman bizlere ulaşıp yardımcı oluyorlar.

   Peki kim bu insanlar, hangi şartlarda ortaya çıkıp bizlere yol gösteriyorlar, bu özellikleri onlara Tanrı tarafından mı verildi, kendilerini zaman içinde eğiterek mi kazandılar bu yeteneği.

   Gelin bütün bu soruların cevaplarını sadece Ege bölgesinde değil ülke genelinde isim sahibi olan hatta ünü yurt dışına da taşmış, özel bir hanımın ağzından dinleyelim hep birlikte.

  Aysel Yıldızbakan tüm sorularımızın cevabını şöyle anlatıyor “Kişisel Gelişim ve Enerji uzmanıyım, ilk yeteneklerimi hissetiğimde her insan gibi biraz korktum, öncelikle bu  dünyaya geliş nedenim olması gerektiğini düşündüm ve bunu sorgulamaya başladım, neden diğer insanlardan farklı yaratılmıştım, benim gibi özel yeteneklerle dünyaya gelen insanları araştırdım, çaresizlik ve bilinçsizliğin, korkuların, kayıpların, değersizliklerin, aidiyetsizliklerin bana ait olmadığını gördüm.

  Bilinçaltının önemini ve bir insanın hayatını nasıl etkileye bileceğimi kavramaya başladım, bilinçaltı tüm yaşamı etkileyerek insana yön veriyor, bunu daha iyi anlamak ve yeteneklerimi geliştirmek için benden önce yetişmiş üstadlardan dersler almaya başladım. İleriki zamanlarda kitaplarım da okuyacağınız akıllara durgun veren bir süreçten geçtim, kendimi ışık ve evrensel enerjiye dönüştürmeye başladım, bu dönüşümüm halen devam etmektedir.

 

    Öncelikle aramızda dolaşan ve normal insanlara görünmeyen bazı ruhani varlıklar  vardır, bunlarla temas kurmayı başardım, yani üçüncü gözüm açılmıştı artık, canlı, cansız nesnelerin Aurasını görmeye başladım, bu benim duru görü yeteneğimi açığa çıkardı ve çevremdeki insanlara yol gösterici olmaya başladım.

  

Bilindiği gibi insan beyni bir enerji rulosudur, beynimizin ürettiği enerji ile yapabileceklerimizin sınırı yoktur, ayrıca insan beyni en gelişmiş bilgisayarların çok ötesinde depolama yeteneğine sahiptir, bütün bunları bir araya getirdiğimizde, düşünce gücüyle seyahat edebilir, cisimlerin havada uçuşmasını sağlaya biliriz, gerçi bunları sadece filmlerde göre biliriz ancak, kişisel gelişimi tamamlamış ve aurasını açmış belli bir seviyeye ulaşmış üstad bazında kişilerin yapa bildiği bu  yetenekler hiç bri zaman gösteri aracı yapılmamıştır ve yapılamaz da her meslek gurubunun ahlak kuralları olduğu gibi enerji terapistlerinin de kendi iç yasaları vardır.

   Kontrol kimin elinde, hayatımıza yön veren olayların yönetimi bizlere mi ait, yoksa çevremizde bulunan ve görmediğimiz manevi varlıklar tarafından mı hayatlarımız yönlendiriliyor. Bilinçaltı kayıtlarımız, hayatımızda bizleri olumlu ve olumsuz yönlerde etkiler, bu olumsuz etkilerden kurtulmak elimizdedir, sahip olduğum enerji ve bilgilerle insanların hayatlarında önemli değişikler yapa bilmekteyim, insani ilişkiler de bilinç altı çok önemli bir yer tutmaktadır, çoğu insan bilinç altının farkında değildir ancak yaşantımızın her alanında onun etkisi altındayız, gördüğümüz rüyaların baş senaristi bilinç altımızdır, ilişkilerimizde yaşadıklarımızdan, günlük hayat kavgasına kaydettikleriyle bir anlamda hayatımızı cehenneme de çevirebilir. Bunu değiştirmek için benim gibi bir enerji uzmanının yardımına ihtiyacınız vardır. Gelin bilinçaltınızda biriken ve sizleri olumsuz yönde etkileyen anılara kalıcı olarak format atalım.

  Bana ulaşmak için :

0533 685 57 33

ayselyildizbakan@gmail.com

 

   

  

YORUMLAR

  • 0 Yorum