Sözün Yerde Kalmayacak Türkmen Beyi

“Evet” İçin Dijital Kapıları Açacağız Kürşad ve 40 Yiğidi Gibiler

Sözün Yerde Kalmayacak Türkmen Beyi

“Evet” İçin Dijital Kapıları Açacağız Kürşad ve 40 Yiğidi Gibiler

Sözün Yerde Kalmayacak Türkmen Beyi
19 Şubat 2017 - 01:26

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı “Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Referandumu” için hazırlıklara başladı. İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, “referandumda kapı kapı gezmeyeceğiz ama dijital kapıları sonuna kadar açıp, önce gönüllerin sonra zihinlerin fethini gerçekleştireceğiz” dedi.

“Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sisteminin” TBMM çalışmalarında en önemli aktör olan MHP’nin İzmir il teşkilatı “Evet” çalışmalarına başladı. İl Başkanı Necat Karataş’ın “Sözün yerde kalmayacak Türkmen Beyi” sloganıyla harekete geçen il teşkilatında hazırlıklar sürüyor. Partinin Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan yardımcısı Cumhur Bulut, “Her şeyden önce meselenin çok iyi anlatılması gerektiğini biliyoruz. Liderimizin de gösterdiği hedef bu yönde. Biz de buna bağlı olarak çalışmalarımıza başladık. Birinci önceliğimiz ulaşabildiğimiz kadar insana ulaşmak. Bunun içinde çağımızın iletişim vasıtalarını kullanma düşüncesindeyiz. Her kapıyı çalmak zor olabilir ama her dijital platformda olmak artık çok daha kolay” diye konuştu.

Kısa Mesajlar Kullanılacak

İnsanlara “Anayasa Değişikliği ve Cumhur Başkanlığı Sistemini” anlatırken temel argümanlarının Genel Başkan Bahçeli’nin ve Genel Başkan Yardımcılarının yaptığı konuşmalardan yararlanarak hazırladıkları kısa mesajlar olacağını kaydeden Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl başkan yardımcısı Cumhur BULUT, “Liderimizin ve başkanlık divanımızın yaptığı değerli konuşmalar bizim için önemli bir yol haritası. AR-GE’miz şimdi bunları dijital dile çeviriyor. Bu dil hem birebir çalışmalarda hem de sanal mecrada çok işimize yarayacak” dedi

“EVET” Twitter, facebook, whatsapp, snapchat

Türklüğün Bekası için her şeyi yapan MHP’nin ve kadrolarının bu referandumdan başarılı çıkması gerektiğine inandıklarını da söyleyen Cumhur Bulut, “Twitter, facebook, whatsapp ve snapchat” gibi birçok alanda olmak için çaba sarf ediyoruz. Bil’hassa gençliğimiz neredeyse biz orada olacağız. Sanal Mecrada kim varsa biz onun kullandığı sitede ve elinde olacağız. Cümle cümle, paragraf paragraf bunları anlatacağız. Kısa görüntülerle, 160 ve 140 Karakterle insanlarımıza ulaşacağız”

Kürşad ve 40 Yiğidi Gibiler

TBMM’de çok az sayıda milletvekilimizle bunu başaran Liderimizin ve Develet-i Ebed Müddet için mücadele veren milletvekillerimizin emeğini yere düşürmeyeceğiz. Anayasamızın ilk dört maddesinin de üniter yapımızın da korunması onurumuzdur. Bu onur için üzerimize düşeni yapacağız. Dün CHP ve HDP ile yapmayı planladıkları anayasa bugün MHP ile yapılmış ve güven altına alınmıştır. Bu ancak Liderimizin başarısıdır. Kürşad ve kırk yiğidi gibiler ” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum