CHP Çiğli'nin kazananı Mert Özcan oldu

CHP Çiğli ilçe kongresinde 288 oy olan Mert Özcan başkan seçildi.

CHP Çiğli'nin kazananı Mert Özcan oldu

CHP Çiğli ilçe kongresinde 288 oy olan Mert Özcan başkan seçildi.

CHP Çiğli'nin kazananı Mert Özcan oldu
15 Aralık 2019 - 22:42

CHP Çiğli’nin yeni ilçe başkanı belli oldu. CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Şirin Akgül ile yarışan Mert Özcan gülen taraf oldu. 402 delegenin oy kullandığı seçimde Özcan 288, Akgül ise 103 oy aldı.
MERT ÖZCAN’IN YÖNETİM LİSTESİ
Özcan’ın asil yönetim kurulunda; Halis Akın, Veysel Aksüt, Gürkan Beyazgül, Yüksel Danışman, Yetkin Er, Gülderen Eren, Erkan Fırat, Sebahat İssi, Hikmet Kara, Neslihan Kılıç, Kadim Kızıltepe, Ali Kemal Kocadağ, Yağmur Önder, Mustafa Tekin, Sıddık Urgan yer aldı.
Yedek yönetimde ise; Ali Zeynel Köçer, Emrah Mayda, Hüseyin Eyüp Karaduman, Erol Ergün, Fevzi Kaptan, Cemal Yurdakul, Can Fırat, Nimet Düzgün, derya Göçer, Hasan Mutlu, Şeref Özen, Tülay Taymaz, Önder Yapıcı, Yaşar Bulat, Halife Engin, Sabri Soykan bulundu.
 Hasan Akkuş, Sedef Ark, Yaşar Aytuğ Ayaz, Gürbüz Bal, Yusuf Baltacı, Hatice Büyük,  Abdullah Demir, Bilent Gül, Hüseyin Güler, Selim Utku Gümrükçü, Ayhan Güneş, Hüseyin Kızılkaya, Cansu Malatyalı, Zuhal Mercan, Ali Mülayim, Barış Okur, Nurettin Oran, Hasan Mert Özcan, İbrahim Özdemir, Burçin Özer, Tufan Öztürk, Kazım Pekgöz, Tolga Sağlam, Sinem Sever, Musa Sever, Gizem Şimşek, Heval Burcu Tali, Aslı Balcı Tamtürk il delegesi seçildi.

MEŞALEYİ ÇİĞLİ’DEN YAKIYORUZ
Sandıktan çıkan sonuçların ardından delegelere seslenerek teşekkür eden Mert Özcan, "Şirin Başkan'ın da dediği gibi kazanan CHP oldu. Örnek ve Çiğli'ye yakışır bir seçim oldu. Bu barış ışığı ve sevgi dili CHP'yi iktidar yapacak. Biz bu meşaleyi Çiğli'den yakıyoruz. Çiğli'de ilçe başkan adayı olduğum günden beri disiplinli ama sevgi dili olacak dedim. Barış olacak, sevgi olacak ötekileştirme dili olmayacak. Tek hedefimiz CHP'yi iktidar yapmak. Kafamızda başka bir şey yok. Siz ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber inşallah bir sonraki seçimde iktidar olacağız" diye konuştu.

KAYBEDEN YOK, KAZANAN CHP’DİR

Şirin Akgül ise, "Kaybeden yok, kazanan CHP'dir. Ben huzurlarınızda Mert kardeşimi tebrik ediyorum. Sonuna kadar yanındayım. Çünkü bizim omuz omuza olmamız, faşizme karşı dik durmamız lazım. Bu yolda hepinizi saygıyla selamlıyorum. Yolumuz açık olsun" dedi.
 

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • İnadina adalet
    4 yıl önce
    Sayin baskan mert bey utku baskanla verdiginiz sozleri unutmayin yalan inkarci bir yonetim istemiyoruz oy verdigimize pisman ettiniz bizi esit olun adaletli olun partizanlik yapmayin sol stk lara verdiginiz sozu tutun bu halk sorar size hesabini oy veriyorsa hesap sorma hakkida var
  • İnadina adalet
    4 yıl önce
    Sayin baskan yalan dolanla geldiniz chp li degilim lakin secmenlere umit vermek ve yerine getirmemek dogru degil bizim secmenimize verdiginiz sozleri hatirlatiriz size baskan gumrukcu bey gunu kurtarmak siyaseti yapiyorsunuz bu halk cahil degil sayin baskan akp mhp demokratik gucbirliyi secimde nasil ders verdiyse sizede ders verir durust bir yonetim bekliyoruz ilkeli seffaf esit bir yonetim partizanca yaklasimlari dogru bulmuyoruz