İZMİR PROJELERİNE VEKİL TAKİBİ

İZTO heyeti Ankara’da Çankırı ile görüştü

İZMİR PROJELERİNE VEKİL TAKİBİ

İZTO heyeti Ankara’da Çankırı ile görüştü

İZMİR PROJELERİNE VEKİL TAKİBİ
14 Ocak 2019 - 11:19

TİCARET Bakanı Ruhsar Pekcan’ı ziyaret eden İzmir Ticaret Odası heyeti, Bakanlığa ilettikleri projeler ve üyelerden gelen taleplerle ilgili olarak AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile de görüştü. İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Bakan Pekcan’a ilettikleri projeler hakkında bilgi verirken, Çankırı da İZTO’nun tüm projelerinin Ankara’da takipçisi olacağını vurguladı.
Ticaret Bakanlığı ziyareti başta olmak üzere bir dizi temasta bulunmak üzere Ankara’da bulunan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cemal Elmasoğlu, Emre Kızılgüneşler, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Şakin Çakan, Adil Özyiğit, İsmail Kahraman, Meclis Başkanlık Divanı Katip Üyesi Ali Yaramışlı, Meclis Üyeleri Mustafa Kul ve Süleyman Özcan, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile de görüştü. Çankırı’nın ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştiren heyet, projelerin takibi konusunda da söz aldı.


İZTO heyeti Ankara’da Çankırı ile görüştü
Sözlü olarak iletmenin yanı sıra Bakanlığa dosya da sunduklarını dile getiren İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Özellikle Girişimcilik ve İnovasyon Projemiz Sayın Bakanımızın oldukça ilgisini çekti. Kemalpaşa’da kurulacak Lojistik Köy’ün İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olarak işletilmesi talebini de daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanımıza ilettiğimiz gibi Ticaret Bakanımıza da iletmiş olduk. Öte yandan gıda sektöründen perakendeye, dericilik sektöründen oyuncak sektörüne kadar pek çok başlıkta sorunlar ve çözüm önerilerimizi ilettik. Oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bakanlık yetkilileri ile temaslarımız sürecek ama bizlerin Ankara’daki temsilcileri olarak sizlerin de desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.
TAKİPÇİSİ OLACAK
Öncelikle İzmirlilerle Ankara’da buluşmaktan mutluluğunu dile getiren Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise, İzmir’i dünya kenti yapacak projelere destek olduklarına işaret ederek, “Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’a ilettiğiniz konuların ben de memnuniyetle takipçisi olacağım. Proje bazında detaylı çalışmalar gerektiğinde de her türlü katkıyı sunmaya hazırız” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum