EGİKAD üyelerinin seçim başarısı

EGİKAD Başkanı Antitoros: “Oda seçimlerinde kadınlar daha aktif olmalı”

EGİKAD üyelerinin seçim başarısı

EGİKAD Başkanı Antitoros: “Oda seçimlerinde kadınlar daha aktif olmalı”

EGİKAD üyelerinin seçim başarısı
11 Nisan 2018 - 18:16

Ege İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros, devam eden Oda ve Borsa seçimlerini kadınlar açısından değerlendirdi. Antitoros, kadınların daha fazla komite ve meclislerde bulunmasının şart olduğunu ifade etti.

EGİKAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Işın Yılmaz’ın yeniden EBSO Meclis Üyesi seçildiğine dikkat çeken Antitoros, “EGİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Pınar Kılıç ise İzmir Ticaret Odası 51. Mesleki Bilimsel ve Teknik Faaliyetler Komitesi’ne girdi, her iki yöneticimize de başarılar diliyorum” dedi.

Bu sayının artması gerektiğini söyleyen EGİKAD Başkanı Antitoros, “İş yaşamında nasıl ki kadının yerinin artması için çabalıyorsak, iş yaşamının nabzının attığı bu odalarda da kadınların sesi olmalı. Komiteler, meclisler, yönetim kurulları daha fazla kadınlar tarafından doldurulmalı” dedi.
Bu konuda odalarımıza iş düştüğünü ama asıl görevin iş dünyasındaki kadınlara ait olduğunu söyleyen Antitoros, “Bağlı bulunduğunuz odalarda daha aktif olun, meydanı doldurmak, boş bırakmamak önemli. Bu anlamda derneğimizin iki değerli üyesine yeni görevlerinde, yeni dönemlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

“Kadının sesi olacağım”

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Pınar Kılıç ise İzmir Ticaret Odası 51. Mesleki Bilimsel ve Teknik Faaliyetler Komitesi’nde kadınların sesi olacağını söyledi. Kadının iş yaşamındaki sıkıntılarını ve sorunlarını İzmir Ticaret Odası içinde dillendirmek için bu komite üyeliğinin önemli olduğunu söyleyen Kılıç, “Kadınların sesi olacağım, iş yaşamında kadınların sorunlarının çözümü için özenle çalışacağım” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum