ÇİFTÇİLERE TARIM MAKİNASI DESTEĞİ

KINIK BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİLERE TARIM MAKİNASI DESTEĞİ

ÇİFTÇİLERE TARIM MAKİNASI DESTEĞİ

KINIK BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİLERE TARIM MAKİNASI DESTEĞİ

ÇİFTÇİLERE TARIM MAKİNASI DESTEĞİ
07 Haziran 2018 - 10:45

CEVDET ŞEN / KINIK

Kınık Belediye Başkanlığı  Çiftçi malları Koruma Meclisi Başkanlığınca imzaladığı işbirliği protokolü kapsamında aldığı 5 adet Tarım makinesini düzenlenen törenle Kınık Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığına teslim etti.

 

Teslim törenine Kınık Be4lediye başkanı Sadık Doğruer Kınık Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanı Abdi Aktaş katıldı. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer teslim töreninde yaptığı konuşmada 'Kınık'lı çiftçilerimizin her zaman yanındayız daha önce yaptığımız protokol ile Kınık Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığına 1 adet Mısır ekme Mibzeri,1 Adet 5'li Gübre Makinası,1 Adet 3'lü Gübre Makinası,2 Adet Diskora,B,1.Adet  Sıra Bağımsız Sılaj Makinası,2 adet Mısır Slaj Römorku,1 Adet Katı Gübre Atma Römorku hediye etmiştik Bu günde aldığımız 5 adet Makinası ile çiftçilerimizin ihtiyaçlarını görmeye katkı sağladık'dedi.

Kınık Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanı Abdi Aktaş ise yaptığı konuşmada 'Çiftçilerimizin ihtiyacı  olan bu makinalar ile çiftçilerimizcüzü bir bedel  ile kiralayarık arazisinde kullanıp makinaları satın almasına gerek kalmayacaktır Destekleri için Kınık Bedlediye Başkanımız Sadık Doğpruer'e teşekkürlerimi sunuyorum Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum