KADIN YAŞAM MERKEZİ AÇILIYOR

Ödemiş Belediyesi tarafından hanımlar için özel olarak projelendirilen Kadın Yaşam Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hizmete açılıyor.


KADIN YAŞAM MERKEZİ AÇILIYOR

Ödemiş’te bir ilk olan Kadın Yaşam Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında yapılacak olan törenle açılacak. İnönü Mahallesi’nde bodrum ve iki kat olmak üzere toplam 955 metrekare alanda inşa edilen Kadın Yaşam Merkezi’nde, bodrum  katta ısıtmalı havuz ve sauna yer alıyor. Ayrıca bodrum katta fitnes ve pilates salonu da bulunmaktadır. Giriş katında kafeteryası olan merkezde, çocuklar için özel oyun alanı ve idari bölüm bulunmaktadır. Üst katta kadınlara özel kuaför, cilt bakımı vb. hizmet alanı, kadınlara özel el sanatları ve hobi kursları için bölümler yer almaktadır. Cuma günü saat 15:00’de yapılacak törenle açılacak olan Kadın Yaşam Merkezi; sauna, yüzme havuzu, spor alanı ve kurs alanlarıyla kadınların en çok tercih ettiği mekanlar arasında yer alacak.

Resim Sergisi Açılıyor

Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesi  resim kursiyerleri ve İzmir Suluboya Derneği işbirliği ile resim sergisi açılacak. Serginin açılışı 8 Mart Cuma günü saat 15:00’de  Kadın Yaşam Merkezi de yapılacak.