ŞENGÜL İLE İZMİR'İN ŞANSI NE ?


ŞENGÜL İLE ŞAHLANIŞ SÜRÜYOR

İzmir de il başkanlığına getirilmesiyle birlikte, taban tarafından özlemle beklenen değişimleri başlatan, attığı her adımda ses getiren il başkanı Aydın Şengül ile başarı çıtası şimdiye kadar beklenin üzerinde bir dereceye yükseldi.

Hızlı başlayan değişim rüzgarı, tabanın zafer umutlarını kamçılarken, teşkilat dışından da olumlu destekler geliyor. Bunun en son örneği İTO başkanı Ekrem Demirtaş’ın il binasına ziyareti oldu, bu ziyaretler artarak devam ediyor, Kocaoğlu’nun il binasına gelerek Ankara’ya iletilmek üzer bir dosya sunması da Şengül yönetimine, sadece tabanın değil, tüm İzmir’in güven duymasının sonucudur.

   Tabiri caize, görev için Ankara’dan uçakla gelişinde bekleme salonun hınca, hınç dolu olması, ve ilk kez bir il başkanının omuzlarda taşınması, bunun bir karşılama değil, hasret gideme olduğunun en bariz göstergesiydi, tabanın artık İzmir de zaferler kazanma arzusunun dışa vurumu, biriken özlemin patlamasıydı, yaptığı her çalışma ve ilçelere atanan başkanların kalitesi de bu zaferlerin hiçte uzak olmadığının kanıtıdır.

Önceki yönetimlerde görülmeyen, kavrayıcı, birleştirici ve en önemlisi makam kapısının her gelene açık olması, il genelinde tabana işte bu dedirtiyor.

   Böylesine olumlu ve umut vaat eden yönetimle öyle görülüyor ki Şengül oluşturduğu A takımıyla, İzmir de bazı kaleleri yıkacak, birçok engeli de çok rahat geçecek.

Beni eleştirin lütfen: 0505 915 72 77