YÜREĞİM SIZLIYOR !
Kirpi  (Emir AHMET)

Kirpi (Emir AHMET)

YÜREĞİM SIZLIYOR !

22 Eylül 2016 - 21:40

  Adalet ve Kalkınma Partisin Bayraklı ilçe başkanı Yakup Gülcan sağlık sorunları yaşadığı gerekçesiyle başkanlıktan istifa etmişti, günler sonra üyeleri bir telaştır sardı, kimileri seviniyordu ama çoğunluk umutsuzdu ve haklı da çıktılar.

   Görüşlerini aldığım teşkilat mensuplarının çoğunluğu Temayül yoklamasını göz boyamadan ibaret olduğunu, genel merkezdekilerin yine bildiklerini okuyacağını düşünüyorlardı ne yazık ki haklı çıktılar,

   Temayül oylama sistemi ile yapılmadı, belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve bazı partililerle teke tek görüşülerek sabahlara kadar saatle süren bir çalışmaydı.

   İnsanlar bıkmadan, usanmadan ilçeye toplanmış kadını, erkeği sonuçları merakla bekliyorlardı, yapılan açıklamada üç isim şanslı görünüyordu Latif Aydemir sanayici iş adamı ve bir çok STK ile yakın teması olan, belediye meclis üyesi, geçmiş dönem il yönetiminde aktif görev yapmış ve çevresinde sevilen, güven duyulan bir kişiliğe sahip, Murat Pervane çevresinde sevilen, güven duyulan genç sanayici ve iş adamı taban olarak da ilçe de oldukça güçlü, Tarkan Düzman çevresinde sevilen ve güven duyulan, genç sanayici ve iş adamı belediye meclis üyesi çalışkan ve iş bitirici.

  Ama Ankara’ya bunların hiç biri çağrılmadı, 4 isim var çağrılan onların hakkında fazla bir bilgim yok sadece Bilal Kırkpınar’ı bilirim gen sanayici aile şirketinde başarılı bir yönetici bir dönem Ak Parti İl Gençlik Kolları başkanlığı görevini yürüttü, milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı görevinden ayrıldı, aday oldu ama seçilmesi için çok büyük bir mucizenin gerçekleşmesi gereken bir sıradandı, aday yaptılar ama hiç şans tanımadılar, Bilal’in dürüstlüğü için kefil olurum ama Ankara’ya çağrılan diğerlerinin hakkında bilgi sahibi olmadığım için haklarında bir şey yazmam yanlış olur.

   Genel merkeze sormak isterim  7 Haziran seçimlerinin sonuçlarını unuttunuz mu, Davutoğlu’nun ısrarla milletvekili yapmak için çaba harcadığı, ilimizden yıllar önce kopmuş gitmiş ve İzmir ile İzmirlilik ile hiçbir alakası kalmamış İbrahim Turhan’ı 7 Haziran seçimlerinde 2. bölge 1. sıraya koyması sonucu az daha 3 milletvekilinde kalacaktı parti 2011 seçimlerinde 5 2016 da 4 o da Allahtan yurtdışı oyları Hızır gibi yetişti de 4. milletvekili çıkartılabildi.

   Bunları neden mi anlattım o günkü şartlarla ilgili söylenebilecek çok şey var ama uzatmak istemiyorum, Tabanın sesine kulak vermeyen bir yönetim anlayışı, dediğim dedik, en iyisini ben bilirim tavrını sürdürdükçe kaybetmeğe mahkumdur, ey genel merkez sorarım temayül sonucunda çıkan isimleri de Ankara’ya neden çağırmadınız, erken seçimde Bayraklı kaybederse sorumlusu yine ilçe teşkilatı mı olacak, sizin bildiğiniz ama tabanın bilmediği nedir de her dönem bunları yaşatıyorsunuz, sizin bildiklerinizin uçundan bir çıtlatın da ayağımızı ona göre uzatalım yorgana.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum