Anadolu Birliği'nden İstanbuldaki Terör Saldırısına Kınama

Anadolu Birliği genel başkanı Erhan Kahraman'ın İstanbul Atatürk havalimanı dış hatlar terminalinde yaşanan terör saldırısı yazılı bir açıklama ile kınadı

Anadolu Birliği'nden İstanbuldaki Terör Saldırısına Kınama

Anadolu Birliği genel başkanı Erhan Kahraman'ın İstanbul Atatürk havalimanı dış hatlar terminalinde yaşanan terör saldırısı yazılı bir açıklama ile kınadı

Anadolu Birliği'nden İstanbuldaki Terör Saldırısına Kınama
29 Haziran 2016 - 15:32

Kahraman açıklamasında şunları dile getirdi;

İstanbul Atatürk havalimanı dış hatlar terminalinde gerçekleşen, 36 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 147 vatandaşımızın yaralandığı kanlı terör saldırısını, şiddet ve nefretle kınıyor, seyahat halindeki, savunmasız ve masum insanlara saldıracak kadar gözü dönmüş, insanlığını yitirmiş bu katilleri lanetliyoruz.

Masum insanları hedef alan hiçbir saldırının hiçbir gerekçesi olamaz.

İstanbul’daki saldırı hepimizi çok derinden yaralamıştır. Yüreğimiz kan ağlıyor. Ne söyleyecek bir teselli sözümüz ne de dökecek gözyaşımız kaldı.  Daha önce gerçekleşen bombalı saldırılarda canını yitiren vatandaşlarımızın acısını yüreğimizde taşırken o acılar üzerine yeni bir acı daha eklendi.

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri olarak teröre asla prim vermeyeceğimizi bir kez daha bildirmek isteriz. Terörün sona ermesi için bize düşen her görevi yerine getirmeyi borç biliyor ve bu uğurda üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazır olduğumuzu tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz.

Terör sadece bir kişinin, bir partinin, bir kurumun, bir bölgenin veya bir ülkenin değil bütün insanlığın ortak düşmanıdır.

Tüm yetkililere son olay ve önceki diğer tüm olaylardaki faillerin ve azmettiricilerin en kısa zamanda bulunması ve terör olaylarını bitirmek için var gücüyle çalışması için çağrıda bulunuyor, bir insanımızın bile ölüm haberini almaya tahammülümüz kalmadığını bilmelerini istiyoruz.

Yaşanan menfur terör olayını bir kez daha lanetliyor, hayatını kaybeden resmi ve sivil tüm vatandaşlarımıza, şehitlerimize, Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Erhan Kahraman

Anadolu Birliği Genel Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum