Cumhur İttifakı Karşıyaka'da Çalışmalarına Hız verdi

Milliyetçe Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı, sayılı günler kalan 31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı.

Cumhur İttifakı Karşıyaka'da Çalışmalarına Hız verdi

Milliyetçe Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı, sayılı günler kalan 31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı.

Cumhur İttifakı Karşıyaka'da Çalışmalarına Hız verdi
16 Mart 2019 - 11:41

Yoğun bir tempo içerisinde sahadaki çalışmalarını MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun da katılımıyla sürdüren MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz ve Belediye Meclis üyesi adayları, Cumhur ittifakının diğer kanadı AK Parti ile de uyum ve koordinasyon içerisinde seçim faaliyetlerine devam ediyor.

 

Gündoğdu Meydanı'nda Muhteşem Buluşma

Karşıyaka'daki seçim çalışmalarına katılan MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu saha çalışmaları esnasında yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakının diğer kanadı olan AK Parti ile uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Milletvekili Osmanağaoğlu,

"17 Mart Pazar günü saat 13.00'de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli İzmir Gündoğdu Meydanı'nda saygıdeğer İzmirlilere hitap edeceklerdir. Değerli İzmirlileri ve Karşıyakalıları bu muhteşem buluşmaya davet ediyorum" dedi.

Çözüm İçin Oylarınıza Talibiz

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz’da çalışmalar esnasında yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaparak, Karşıyaka’nın sorunlarını bildiklerini söyledi. Yılmaz, "Daha yaşanır bir Karşıyaka, Karşıyakalıya hak ettiği yaşamı sunabilmek için saygıdeğer Karşıyakalıların oylarına talibiz" diye konuştu.

Saha Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nun da katıldığı saha çalışmasında, MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, 3. sıra Belediye Meclis üyesi adayı Seher Dikmen ve Belediye Meclisi Adayları ve partililer İnönü Mahallesinde vefat eden Doğan Sifil'in taziye çadırını ziyaret ederek yakınlarına taziye verip, başsağlığı diledi. Daha sonra Cumhuriyet Mahallesine geçen ekip, hasta ziyaretinde bulundu. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Buradaki partililer ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çalışmalarını sürdüren ve Karşıyakalıların sıcak ilgisi ile karşılanan Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ayda Maç, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, MHP ve Ak Partili Belediye Meclis üyesi adayları esnaf ziyaretinde bulunarak, Cumhur İttifakını ve Karşıyaka için planladıkları çalışmalarını, yaptıkları projelerini anlattı. Çalışmalarını Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) ziyareti ile sürdüren ekip, işadamlarının sorunlarını dinleyerek, Cumhur İttifakını ve projelerini anlattı.

Karşıyakalıyız, Sorunlarını Biliyoruz

"Beka için milli karar, cumhur için istikrar, üretken belediyecilik, bütüncel yaklaşım, birlikte yönetim" sloganlarıyla Karşıyaka'da çalışmalarını sürdüren MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, belediye meclis üyesi adaylarıyla, partililer, programın ikince bölümünde, Cumhur ittifakının diğer kanadı AK Partili Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç ve AK Partili meclis üyesi adaylarıyla bir araya gelerek çarşı esnafını ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında konuşan Cumhur ittifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç, Cumhur İttifakı adayları olarak uzun yıllardan bu yana Karşıyaka'da yaşadıklarını ve Karşıyaka'nın sorunlarını iyi bildiklerini, bu sorunları çözmek, halkın refah ve yaşam seviyesini yükseltmek için projelerinin hazır olduğunu, Karşıyaka'yı Karşıyakalılarla birlikte yöneteceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ayda Maç, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz ve belediye meclis üyesi adayları daha sonra İzmir İşadamları Derneği'ni (İZİD) ziyaret ederek, işadamlarının sorunlarını dinledi ve Cumhur İttifakı ile Karşıyaka için projelerini anlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum