Reklam
  • Reklam

Erdoğan: "Bu topraklardan çekip gidecekler..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ndeki iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Teröristlere yardım eden milletvekilleri, belediyeler ve memurlardan hesap sorulacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede sonuna kadar gidileceği mesajını verdi...

Erdoğan: "Bu topraklardan çekip gidecekler..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ndeki iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Teröristlere yardım eden milletvekilleri, belediyeler ve memurlardan hesap sorulacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede sonuna kadar gidileceği mesajını verdi...

Erdoğan: "Bu topraklardan çekip gidecekler..
17 Haziran 2016 - 10:11

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ndeki  programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

PARALEL YAPI NE MİLLİDİR NE YERLİDİR NE DE BU VATANIN EVLATLARIDIR
Paralel Yapı da işte böylesi zarar veriyor. Gittiğimiz yerlerde paralel çeteciler bölücülerle el ele bize karşı gösteri yapıyorlar. Bunlar ne millidir ne yerlidir ne de bu vatanın evlatlarıdır. Paralel Yapı ile kararlı bir mücadele içindeyiz. Emniyet teşkilatımız en ciddi mücadelenin yürütüldüğü kurumların başında geliyor. MİT TIR'ları meselesi ihanetin sadece bilinen örneğidir. Sizler bizzat yaşadığınız için diğer örneklere çok daha vakıfsınız.

YA SİLAH BIRAKACAKLAR YA DA TOPRAKLARDAN GİDECEKLER
Bölge halkı terörle mücadelede güvenlik güçlerinin arkasında durdu. Güvenlik güçlerimiz de vatandaşlarımıza ihtimam gösterdi. Terörle mücadelenin sadece askerin üzerine yüklenemeyeceğini çok iyi biliyoruz. Şimdi askerimiz kırsaldaki teröristi, polisimiz de kenttekileri ortadan kaldırmak için mücadele ediyor. Ya silahlarını bırakacaklar, gömecekler. Koordinatlarını da verecekler. Ya da bu topraklardan çekip gidecekler.

TERÖRİST TAŞIYAN MİLLETVEKİLLERİ YAPTIKLARININ HESABINI ADALETE VERECEKLER
'Dokunulmazlıkları kaldırın biz hazırız' diyorlardı. Şimdi bakın Batı'da dolaşıyorlar. Buradan Avrupa Parlamentosu'na sesleniyorum. Sizler koridorlarınıza asmış olduğunuz terör örgütü paçavralarıyla nereye mesaj vermek istiyorsunuz? Arabaları ile terörist taşıyan milletvekilleri yaptıklarının hesabını adalete verecekler. Hepsi de gitsinler yargıda bunun hesabını versinler. Belediyeler konusunda gerekli adımların atılması için süratle hareket etmemiz gerekiyor. Bunların da hesabı sorulacak.

BU DEVLET KENDİ ALEYHİNE ÇALIŞAN MEMURLARI BESLEYEMEZ
Bölgedeki kamu faaliyetlerin baştan sona düzenlenmesine ihtiyaç vardır. Teröristlere devletin demir yumruğunu, vatandaşlara da şefkat elini göstererek bu mücadeleyi sürdürmeye kararlıyız. Yurt içinde ve dışında terör örgütü için çalışan STK'lardaki çalışanlar için gerekenler yapılmalıdır. Bu devlet kendi aleyhine çalışan memurları besleyemez. Bunun için memur kanununun yeniden düzenlenmesine ihtiyaç var.

MEYDAN OKUYORLARDI, ŞİMDİ FEVERAN EDİYORLAR
Dokunulmazlıkları kaldırın biz hazırız" diyorlardı. Şimdi bakın Batı'da dolaşıyorlar. Buradan Avrupa Parlamentosu'na sesleniyorum. Sizler koridorlarınıza asmış olduğunuz terör örgütü paçavralarıyla nereye mesaj vermek istiyorsunuz? Arabaları ile terörist taşıyan milletvekilleri yaptıklarının hesabını adalete verecekler. Hepsi de gitsinler yargıda bunun hesabını versinler. Belediyeler konusunda gerekli adımların atılması için süratle hareket etmemiz gerekiyor. Bunların da hesabı sorulacak..

BU KÜFÜRDÜR
Biz bu yola çıkarken kefenimizi giyerek çıktık. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Allah'tan başka kimseyi tanımıyoruz. Aklımızı da kimseye kiraya vermeyiz.

Pensilvanya'daki şah damarlarından daha yakınmış. Ne demek o ya? Bu küfürdür. Bize şah damarımızdan daha yakın olan Allah'tır.

(Söz konusu cümleyi Önder Aytaç Twitter hesabından attığı bir twitte kurmuştu. Aytaç"Hocaefendi neden Türkiye'ye gelmiyor diye soruyorlar. Hocaefendi bize şah damarımızdan daha yakındır. O yaptıklarımızı görür, duyar ve bilir" yazmıştı.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum