Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları;
* Kuruluşundan bugüne AK Parti kademelerinde görev yapmış her bir arkadaşımızın başımızın üzerinde yeri vardır.
* Her AK Partili davamızın tabi neferidir. Bundan daha büyük bin unvan yoktur.
* Türkiye’nin ikinci büyük partisine baktığımızda bambaşka bir gündem görüyoruz.
* (CHP’li Engin Özkoç ile AKP’li Özlem Zengin arasında geçen “haddini bil” polemiği) Partinin grup başkan vekili üyemize ‘ulan’ diye bir kelime kullanıyor. Önce bu şizofrenik vakaları parlamentomuzdan temizlemek lazım. Sokaklarda kendi anlayışlarıyla başörtülü hanımlara had bildirmeye kalkanlar ortaya çıkmaya başladı. Dokunulmazlık zırhı olmasa bu şizofrenik vakalar bu adımları atabilir mi?
* Girecekleri yerler bellidir. O da akıl hastaneleridir, şimdi beklerim ki bu zat tamam ben dokunulmazlığımdan vazgeçiyorum, özürmüş mözürmüş, bunlar geçiştirme. Bu alışkanlıkların artık bu parlamentoda yeri olmaması gerek. Ulan da diyeceksin, haddini bildirin de diyeceksin. Bunlar eski Türkiye’da kaldı. Türkiye 28 Şubat zihniyetini gömmüştür. Milletimizin ilk fırsatta hak edecekleri dersi vereceklerini biliyoruz.
MUHARREM İNCE POLEMİĞİ
* Güya bir CHP’li casus filmlerine taş çıkartacak bir senaryoyla Külliye’ye gelmiş. Herkes gibi CHP’lilerin de buraya gelmeye hakkı vardır. Çeşitli vesilelerle gelen CHP’ler olmuştur. 15 Temmuz sonrası Bay Kemal de gelmiştir.
* Cumhurbaşkanlığı adaylığı döneminde Muharrem İnce partimizin genel merkezinde de görüşme yaptık. Mesela İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İmamoğlu da geldi. Onu da kabul ettik.
Kaynak: sözcü
YORUMLAR