CEVDET ŞEN: KINIK
15 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan projede 300 metrekaresi Olimpik olmak üzere 500 metrekare yüzme havuzu,Su oyunları alanı,Yazlık sinema,1000 metrekare Kır Düğün Salonu,yer alacak Temmuz ayında tamamlanacak 15.000 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan projenin tamamı 3.395.000.00 liraya mal olacak.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada Poyracık Değirmen Bayırında yapacağımız proje ile Poyracık mahallesi sakinlerine mükemmel bir tesis kazandırmış olacağız projemizde Çocuk ve yetişkin Yüzme Havuzları,Su oyunları,Yazlık Sinema,Kır Düğün Salonu olacak ve içerisinde yer alacak olan teras cafe de Poyracık ve çevre halkının oturup nefes alacağı bir bölge olacak'dedi 'dedi.

KINIK'TA AQUA PARK VE REKREASYON ALANININ TEMELİ ATILDI
Kınık Belediyesinin Poyracık Mahallesinde yapacağı Agua park ve Rekraasyon alanının temeli 11.03.2019 Pazartesi günü Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer,İnşaat firması AFL inşaat firması yetkililerinin katılımı ile yapıldı
12 Mart 2019 - 10:05




YORUMLAR