KIRKPINAR SAĞLIK DAĞITIYOR

-AK Partili Vekil Kırkpınar, diyaliz ünitesi açılışına katıldı Kemalpaşa Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Diyaliz Ünitesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

KIRKPINAR SAĞLIK DAĞITIYOR

-AK Partili Vekil Kırkpınar, diyaliz ünitesi açılışına katıldı Kemalpaşa Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Diyaliz Ünitesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

KIRKPINAR SAĞLIK DAĞITIYOR
05 Şubat 2019 - 19:23

Kemalpaşa Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Diyaliz Ünitesi'nin açılışı gerçekleştirildi.
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kemalpaşa Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Diyaliz Ünitesi'nin açılışına katıldı. Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Diyaliz Ünitesi için açılış programı düzenlendi. düzenlenen programa katılan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, günümüz Türkiye'sinde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da çok büyük gelişmeler yaşandığını vurguladı.


Kırkpınar, 2002 yılından önce yaşananlara değinerek, "İlaç kuyruklarında saatlerce bekleyenler, parası yok diye hastanelerde rehin tutulanlar, hastane kuyruklarında ömür tüketenler, zenginin yararlandığı, yoksulunsa dışlandığı sağlık hizmeti anlayışı AK Parti hükümetleri döneminde tarihe gömülmüştür.Adeta sınıflara bölünmüş, Emekli Sandığına bağlı olanlara ayrı, SSK’lıya ayrı, Bağ-Kur’luya ayrı, garibanı ayrı, birbirinden çok farklı ortamlarda sağlık hizmeti verilmeye çalışıldığı ya da veriliyormuş gibi gösterildiği bir ortamdan;İnsanı yaratılmışların en şereflisi olarak gören, insana değer veren ve her insanı özel gören; çağdaş, güvenilir ve kaliteli sağlık sistemini hayata geçiren sağlık alanında çağ atlamış yeni bir sağlık sistemine çoktan geçmiş durumdayız" diye konuştu.


Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nin de sağlıkta yaşanan değişim ve dönüşümden faydalandığına dikkat çeken Kırkpınar, "Bugünde hastanemiz bünyesinde açılışını beraber gerçekleştireceğimiz diyaliz ünitemizin diyaliz hastalarımıza, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı hizmetler vermeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Sağlık hizmetleri ufkunu küresel gerçekler ışığında çağdaş çizgiye taşımada önderlik eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Bakanlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kemalpaşa Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Arif Uğurlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Bediha Salnur ve katılımcılar tarafından diyaliz ünitesinin açılışı gerçekleştirildi.
Açılışın ardından merkezde tedavi gören hastaları ziyaret eden Milletvekili Kırkpınar, hastalarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum