NARLIDERE’DE BAŞKANLAR ZİRVESİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Narlıdere ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu kahvaltılı sohbet toplantısında il başkan yardımcısı Nazmi Yılmaz ve mahalle başkanları bir araya gelerek hedeflerini belirlediler.

NARLIDERE’DE BAŞKANLAR ZİRVESİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Narlıdere ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu kahvaltılı sohbet toplantısında il başkan yardımcısı Nazmi Yılmaz ve mahalle başkanları bir araya gelerek hedeflerini belirlediler.

NARLIDERE’DE BAŞKANLAR ZİRVESİ
23 Ekim 2017 - 02:14

    EMİR ATİLHAN / EGE METROPOL GAZETESİ.

  Adalet ve Kalkınma Partisi Narlıdere ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu kahvaltılı sohbet toplantısında il başkan yardımcısı Nazmi Yılmaz ve  mahalle başkanları bir araya gelerek hedeflerini belirlediler.

 

   İl başkan yardımcısı Nazmi Yılmazın konuk olarak katıldığı toplantıda mahalle başkanları dilek ve önerilerini dile getirirken özellikle bazı mahallelerde yaşadıkları sıkıntıları anlatıp, ülkemiz ve dünya için Çağın Vebası olarak adlandırılan Uyuşturucu konusunda emniyet teşkilatının daha fazla çalışarak bu sorunun kökünden halledilmesini istediler.

  Programın sunuculuğunu yapan teşkilat başkanı Muazzez Toker de yaptığı açılış konuşmasında şu konuları dile getirdi “On beş yıldır bu millet Ak Parti diyor, her defasında güvenini artırarak iktidar için tek alternatif olduğunu ortaya koyuyor, çünkü Ak Parti halka mal olmuş değil, halkın ta kendisidir, halkın ve demokrasinin partisidir. Yaptığı icraatlarla, bu güne kadar hayal edemeyeceğimiz hizmetler Adalet ve Kalkınma partisi ile hayata geçirilmiş, engelli vatandaşlarımıza bağlanan maaşlarla, onları sokaklarda sürünmekten kurtararak hayata bağlanmaları sağlanmıştır, yani toplumun her kesimi için Adalet, toplumumuz için kalkınma, insanlarımızın, insana yakışan bir hayat tarzında yaşamaları sağlanmıştır” sözleri mahalle başkanları tarafından ayakta alkışlandı.

  OSMANLI TORUNLARI OLMAKTAN GURURLUYUZ

 

   İl başkan yardımcısı Yılmaz da Bilgi’ye övgüler yağdırarak başladığı konuşmasında “Biz Çanakkale de gözünü kırpmadan ve dönmeye hiç niyeti olmadan cepheye koşan ecdadımızın asil kanını taşıyan bir milletiz, atalarımızın bu ruh asaleti bu gün, kalkınma hamlesi ile yola çıkarak, ülkemizi dünyada söz sahibi yapan ve “dünya beşten büyüktür” sözleri ile tarih yazan bir liderin yanında  yer almaktan daha büyük bir onur olabilir mi, o lider ki, dünyanın  sessiz kaldığı soy kırımlara dur diyebilen, sadece kendi coğrafyasında değil, tüm dünya da acı  çeken mazlumların umudu olmuş, insanlığa kucak açmış bin yılda bir gelen kurtarıcıdır.

  Onun dava arkadaşı olmaktan cümlemiz gurur duymaktayız, ben bu günleri yaşadığım ve ona yakın olabilme onurunu bana verdiği için onurluyum, gururluyum Allah’ıma şükrediyorum”

   Son olarak toplantıyı düzenleyen ilçe başkanı Aslan Bilgi söz alarak “Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi, kurulduğu günden bu yana, siyasette, gerçek anlamda şeffaflığın, dürüstlüğün, hak adına halk için birlik ve kardeşliğin garantisi olmuş, karşılıklı güven duygusunu siyasetin merkezine yerleştirmiştir. Ak Parti, milletinin sinesinde her zaman coşan, sevgi ve muhabbetin adıdır.

  Yeniden büyük Türkiye için, Hedef 2023 için onurla üstlendiğim ilçe başkanlığı görevimi, bir bayrak yarışı olarak görüyor ve benden sonra gelecek olan dava arkadaşlarıma, kazanmaları daha kolay bir ilçe bırakmak için çalışıyorum.

    Ak Parti iktidarında yürütülmekte olan, sosyal destek ve hizmet politikalarımızı sağlık, istihdam ve geleceğimiz olan gençlerimizin, sadece gençlerimizin değil her yaştan insanlarımızın hakkı olan eğitim müfredatımızın eşit olarak dağıtılması, uyumlu ve daha yüksek standartlara ulaşması için, toplumumuzun temel dinamiği olan aile kurumunu merkeze alarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde ve ivedilikle yerine getirmeye ve rehberlik hizmeti sunmaya  yönelik program ve çalışmalarımızla, Cumhuriyet tarihinde, hayal dahi edilemeyeni yapmakla yükümlü olduğumuzun  bilinciyle çıktığımız bu kutlu yolda sizlerle birlikte ilerlemenin onurunu yaşıyorum, sözlerime son verirken, bu güzel Pazar sabahında bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere sonsuz şükranlarımı, sevgilerimi ve muhabbetimi sunuyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum